2009. augusztus 16., vasárnap

Sitcom+TV-show - 8. Better off Ted (2009-)















Friss csirke a húspiacon.

Olyan friss, hogy még csak az első évad készült el belőle az USA-ban - igaz, hamarosan jön a második. Mit keres mégis a listán? Hát, ami azt illeti egy extra kitűntetett, előkelő sorozattörténeti pozíciót. Mert a Better of Ted-ből lehet a minden eddiginél tökéletesebb sitcom. Jobb lehet, mint az Office, mint a HIMYM, sőt, mint a Jóbarátok. És, ha ezek után leírom, hogy egy cégről szól, amely olyan termékeket gyárt, amelyek igazából tökéletesen használhatatlanok…


Alapszitu

A Better off Ted annyira új, és egyben annyira semmihez sem hasonlítható, hogy csak ártana neki, ha túl sokat hype-olnám.

A lényeg az, hogy Ted Crisp, történetünk főszereplője egy cég kreatív innovációs csoportjának vezetője, aki mindig kitalál valamit, amire a vezetés általában mindig igent is mond. Csak aztán más kérdés, hogy

1: milyen értelmes az az ötlet.

2: mit hoz ki belőle Ted kreatív csapata.


És pont itt kezdődik az, amit már nem lehet elmagyarázni, hanem látni kell – és földön fetrengeni tőle a röhögéstől…

Garantálom, hogy ha más nem (ami elképzelhetetlen), hát Ted fapofával nyomott kiszólásai garantáltan kiütik majd a biztosítékot (jó értelemben, természetesen).


How I met this series?

http://www.sorozatjunkie.hu/tag/better-off-ted/



Miért és kinek érdemes megnézni?

Mindenkinek. Tényleg mindenkinek: szórakozató, rettentően vicces és az újszerű humora mindenkit magával ragad. Akit meg nem, az sztem forduljon pszichológushoz. Portia de Rossi (Ally McBeal, Arrested development, Nip/tuck – Kés alatt) rajongóknak meg egyenesen kötelező.

Mindentaszemnek:

Csak egy példa a sorozatban szereplő képzelt cég, a Veridian Dynamics hirdetései közül...

Ha azt mondom, hogy a terhességgel van összefüggésben a cég új találmánya, amit itt reklámoznak, akkor még azok számára is elmondtam mindent, akik esetleg nem tudnának angolul:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése