2009. szeptember 4., péntek

Két megjegyzés

Nos, bár, mint írtam volt, óvakodni fogok attól, hogy túl sokat osszak meg magammal kapcsolatban ezen a blogon, annyit mégis elárulhatok, hogy harmadéves egyetemista vagyok, s bár fővárosi, egyetemi tanulmányait mégis az egyik nagy vidéki egyetemi városban végző delikvens.

A lényeg dióhéjban annyi, hogy egyelőre még nincs laptopom, így, minthogy e vidéki város eléggé messze van ahhoz, hogy ne naponta ingázzak Budapest és közötte, igen ritkán fogok mostantól, vagyis az egyetemi félév kezdetétől olyan formában a gép közelébe kerülni, hogy be is írogathassak vmit erre a blogra.

Persze ez a legkevésbé sem jelenti azt, hogy mostantól kezdve a vizsgaidőszak végéig semmit nem írok, csak éppen azt, hogy kénytelen leszek kicsit visszavenni a tempóból - amely az első hetekéhez képest talán nem volt olyan lendületes, de mégiscsak pörgősnek mondható a következőkéhez képest.

Remélem azért sikerül betartanom az egy hét/két-három bejegyzés átlagos teljesítményt, de nem ígérek semmit, mert...

Szóval ezzel le is tudtam az egyik megjegyzést.

A másik, jóval örvendetesb update infó, hogy felnyomtam pár képet az eddigi kategóriák bevezetéseihez.

Ezek olyan sorozatok képei közül kerültek ki, amelyek vagy az "éppen nem fért be a 12-be, de feltétlenül nyoma kell, hogy legyen a lista környékén" c. dobozba tartozó szériák közül valók, vagy az "azért legyen az ebbe a műfajba tartozó, de meglehetősen gyatrára sikeredett soriknak is valamiféle megjelenése a blogon" c. skatulyába tartozó "alkotásokat" képviselik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése